Workshops Leefstijlverandering

Workshops zijn een effectieve, ontspannen en praktische manier om aan leefstijlverandering te werken. Het gaat uiteraard om jouw persoonlijke leefstijl en jouw leefstijlverandering, maar samenwerken met anderen kan daarbij prettig motiverend zijn. Samen met anderen over voeding praten, proeven  – samen wandelen, fietsen – samen tekenen, schilderen.

Ik bied drie verschillende workshops aan, alle drie gericht op het ‘gezonderen’ van je leefstijl. Wil je meer weten? Bel of mail me, ik geef je graag meer informatie.

Je weer energiek voelen?

Laat je verrassen door het effect van voeding!

Heel lang heb ik last gehad van een dip na de lunch, en ik dacht dat dat normaal was. Totdat ik mijn voeding aanpaste en de dips verdwenen …

De workshop ‘Laat je verrassen!’ is leuk en inspirerend en geeft je inzicht in het functioneren van je lichaam en de relatie tussen voeding en welzijn/ gezondheid. Met die kennis ga je in drie bijeenkomsten samen met anderen ontdekken waaruit gezonde voeding bestaat.

groente
IMAG0948

Je weer kind voelen? Beleef plezier met creativiteit!

Creëren is wat mensen eigen is en blij maakt: nieuwe dingen maken, nieuwe oplossingen vinden, nieuwe ervaringen opdoen, groeien. Eenzijn met en opgaan in, je eigen creatieve bezigheid. Wat vind je leuk om te doen? Boetseren, schilderen, tekenen.... er zijn zoveel verschillende technieken en materialen en het is leuk om samen aan de gang te gaan!

In drie bijeenkomsten werk je met verschillende materialen en ervaar je naar welk materiaal jouw hart uitgaat.

Weer fit worden? Ga lekker de natuur in!

Samen wandelen, samen fietsen, door de bossen of de polder. Lekker gezond bezig zijn en daarna samen een heerlijke groente-fruitsmoothie of een stuk groentecake eten.

Ervaar de helende kracht van natuurlijk bewegen in een prachtige natuurlijke omgeving en laat je inspireren door gelijkgestemden.